jip-nieuwwest-logo

Kennis geeft energie!

JIP is het Jongeren Informatie Punt van Amsterdam Nieuw-West waar je gratis, anoniem en zonder afspraak informatie en advies kunt krijgen over alles wat voor jou belangrijk is. Ons team staat klaar om jou te helpen met al je vragen over werk, onderwijs, drugs, geld, wonen, rechten, gezondheid, seks, vrije tijd en meer.

Alles wat je bespreekt is vertrouwelijk en als het nodig is, betrekken we de juiste mensen uit ons netwerk om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden!.

Je kunt ons bellen, appen of natuurlijk gewoon langskomen tijdens onze inlopen. Ook kun je altijd via Instagram, Snapchat of Facebook je vraag aan ons stellen of ons gewoon volgen zodat je altijd op de hoogte bent van wat er te doen is in Nieuw-West.

Neem contact met ons op
Open video

Wat heb je aan ons?

Wij zijn jouw vuurtoren

Een vuurtoren staat in de buurt van kliffen, zeestraten en andere gevaren om schepen’s nachts te waarschuwen. De rol van een vuurtoren is dus informeren van schepen. Dit is ook wat JIP wil zijn voor jongeren. Jongeren die een koers varen maar tegen allerlei vragen lopen krijgen bij het JIP informatie.

Met een schatkist aan informatie

Schatkist ter illustratie dat JIP Nieuw West een schat aan informatie heeft voor de jongerenHet JIP bestaat uit een divers team, waarbij elk lid net een andere expertise heeft. Samen bezitten wij een schat aan informatie. Door dit zichtbaar te maken kunnen we veel meer jongeren bereiken en verder helpen op hun koers.

 

Regisseer je eigen toekomst

Regisseurs stoel ter illustratie dat jongeren zelf de regie hebben over hun toekomstDoor jongeren te informeren, adviseren en voorlichten kunnen zij verder op hun koers. Met gratis informatie kunnen ze hun eigen toekomst regisseren.

Laat je informeren door ons en onze partners. Want goed geinformeerd kom je gewoon tot betere keuzes!

Gratis,
anoniem en zonder afspraak