#GIRLSCONNECT

Wat doet GirlsConnect? GirlsConnect biedt op een laagdrempelige manier verschillende themabijeenkomsten waarbij meiden hun persoonlijke ervaringen met elkaar kunnen delen. Denk hierbij aan thema’s die verband houden met vraagstukken rondom identiteitsvorming, zelfbeeld, grenzen, seksualiteit, sociale media, opvoeding en andere onderwerpen die gerelateerd zijn aan normen en waarden.Onze Meiden worden gestimuleerd hun gedachtes en gevoelens te verwoorden. Door de ervaringen met elkaar te delen, komen de krachten en kansen beter in beeld en kunnen de meiden elkaar bekrachtigen en empoweren.

Doel

Wat is het doel van GirlsConnect ? Het doel van het programma is om preventief in te zetten en om onze meiden weerbaarder te maken, dat ze meer regie krijgen over hun identiteitsvorming, dat ze hun wensen en grenzen beter kunnen aangeven, dat ze hun kwaliteiten en talenten gaan ontdekken en dat ze verantwoorde keuzes kunnen maken, denk hierbij aan; werk , school, vrienden en uiteraard in de liefde, Love yourself before you love someone else 😉 Veel liefst, De meiden van GirlsConnect.

Activiteit

Het is alweer tijdje geleden dat wij van GirlsConnect een geweldig reis mochten maken naar New York. De reis stond in het teken van een uitwisseling met andere maatschappelijke organisaties uit Amsterdam en new York. Een geweldige kans! Wij zijn trots dat wij onderzoek mogen doen naar ons project GirlsConnect en zijn benieuwd naar de uitkomsten! We zijn reeds van start gegaan en hebben vandaag een bezoekje gehad tijdens een van onze zaalvoetbal trainingen! To be continued.

Section with Image right

GirlsConnect biedt op een laagdrempelige manier diverse themabijeenkomsten aan waarbij meiden hun persoonlijke ervaringen met elkaar kunnen delen. Wil je op de hoogte blijven? Volg dan snel onze social media accounts hieronder!