LAB6

LAB6

Wat doet LAB6?
Lab6 is een samenwerkingsverband van jongerenorganisaties in Amsterdam, zoals Stichting Aracora, Stichting Dock, Nisa4Nisa, Stichting 24-karaat e.a. De Vodcast is een nieuw platform gericht op jongeren (maar ook interessant voor de ouderen )met als doel.

LAB6 voor de jongeren

Een laagdrempelige talkshow voor jongeren. Dat is de nieuwe Youtubeshow van Lab6, een samenwerking tussen verschillende jongerenorganisaties, die de eentonigheid van de coronaweken moet doorbreken. De initiatiefnemers hopen ook daarna nog door te gaan.

Afleiding, Amsterdamse jongeren hebben er behoefte aan. Dat denkt in ieder geval Abid Tounssi (39), voorheen bekend als rapper Salah Edin en de eerste presentator van Lab6 vodcast die vanaf vrijdag wekelijks te zien is op Youtube.

Bron: Het Parool

LAB

Activiteit

Het is alweer tijdje geleden dat wij van GirlsConnect een geweldig reis mochten maken naar New York. De reis stond in het teken van een uitwisseling met andere maatschappelijke organisaties uit Amsterdam en new York. Een geweldige kans! Wij zijn trots dat wij onderzoek mogen doen naar ons project GirlsConnect en zijn benieuwd naar de uitkomsten! We zijn reeds van start gegaan en hebben vandaag een bezoekje gehad tijdens een van onze zaalvoetbal trainingen! To be continued.

Bron: Het Parool

Heel Amsterdam

Lab6 – de 6 staat voor de zes stadsdelen van Amsterdam – wil alle jongeren in Amsterdam bereiken. “De doelgroep zijn stadsbewoners van 15 tot 27 jaar ongeveer. In de tafelgesprekken komt alles aan bod. Van politiek tot religie en van onderwijs tot gezondheidszorg. Maar alles op een luchtige toon zodat het voor iedereen te volgen is. Maatschappelijk onderwerpen voor jongeren tastbaar maken.”

Bron: Het Parool

LAB6 iedere vrijdag!

Iedere vrijdag is er een nieuwe aflevering met bekende en minder bekende Amsterdammers. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe afleveringen? Abonneer je dan op het YouTube Kanaal van LAB6!
Bezoek ook de LAB6 website door op het LAB6 logo te klikken.

LAB6 Youtube kanaal