ELANCE ACADEMY biedt een coach in de vorm van een stoere oudere zus!

Ben jij tussen de 10 en 27 jaar en wil jij graag door middel van wekelijkse fysieke individuele afspraken met je coach (ofwel brutale oudere zus) aan verschillende leerdoelen werken? Meld je dan nu aan! Samen zullen jullie aan de slag gaan met verschillende thema’s: Vriendschappen en Relaties, Opleiding Werk & Toekomst, maar denk ook aan sociale media! Naast dat je eens per week individueel met je coach een leuke en leerzame activiteit onderneemt, is er ook iedere maand een groepsbijeenkomst waar je met je coach naar toe zal gaan! Hier kun je meiden ontmoeten van jouw leeftijd die ook nog eens in jouw stadsdeel wonen!

Aanmelden kan via onderstaand formulier;

10-18 jaar;

Aanmeldformulier Strong Girls XS & Young

18-27 jaar:
Dat kan via: Aanmeldformulier Strong Girls XL & Work

Ook hebben wij momenteel ELANCE GOT TALENT! Een talentenjacht waarin alle meiden van alle leeftijd categorie├źn deel mogen. Ieder talent is welkom: Dansen, zingen, dichten, rappen, tekenen enzovoort. De eerste ronden zijn geweest, 18 maart vindt de finale plaats! Deelnemen kan helaas niet meer.