Welke trainer is jouw held?

Heb je de #houvanjeheld campagne al gezien? Hierin zet de gemeente Amsterdam mensen in het zonnetje die zich op een bijzondere manier inspannen voor de stad tijdens de coronacrisis. Iedereen kan zijn of haar held nomineren en die krijgt dan een Amsterdamse heldenspeld opgestuurd. Jeugdtrainers mogen natuurlijk niet ontbreken in dit heldenrijtje! Bijzondere Amsterdammers die zich tot het uiterste inspannen om onze jeugd aan het sporten te houden. Vaak vrijwillig en met heel veel creativiteit en passie. Ken je zo iemand? Laat het ons weten! Hij of zij ontvangt sowieso een heldenspeld en de trainer met het meest bijzondere verhaal lichten we groots uit in de stedelijke campagne.

We ontvangen je nominatie graag nog deze maand per mail aan assistent@amsterdam.nl.

Dank!