Talkshow Nieuw-West 4#

Lachgas

In deze 4e talkshow gaan we in op het thema Lachgas. We zien al jaren het gebruik om ons heen in Nieuw-West. Van parkjes tot auto’s. Waar het tot een tijdje terug nog tot veel afval leidde is dat nu minder geworden. Maar tegelijk horen we dat het gebruik nu via de grote tanks gaat. Wat doet dit met onze jongeren? En wat moeten we ermee?

In deze 4e talkshow in samenwerking met het Jongereninformatiepunt (JIP) van Stadsdeel Nieuw-West gaan we praten met jongeren en professionals over de huidige situatie. Wat doet de gemeente? Wat zijn de persoonlijke gevolgen bij jongeren die lachgas gebruiken? En wat kunnen we als stadsdeel doen?

Met in dit programma onder anderen:

Youssef Chraqi
Projectleider Jongereninformatiepunt Nieuw-West

Shereen Shaban
Projectleider Jeugd en Preventiewerker bij Jellinek
 
Sofyan Mbarki
Fractievoorzitter PvdA Amsterdam
 
Omar Tissoudali
Jongerencoach bij Stichting IMD