Amsterdam, 20-11-2023

De stad Amsterdam host twee significante evenementen in november, gericht op het verhogen van bewustzijn en kennis over kritieke kwesties rondom huiselijk geweld en kinderveiligheid. Deze evenementen zijn van cruciaal belang voor vrijwilligers, stagiairs, professionals, en iedereen die betrokken is bij het welzijn van kinderen en het aanpakken van huiselijk geweld.

Zoom Training: ‘Signaleren van Onveiligheid bij Kinderen Thuis’

  • Datum: 21 november
  • Doelgroep: Vrijwilligers, stagiairs, professionals en alle geïnteresseerden
  • Beschrijving: Deze online training, beschikbaar op de Kalender van Amsterdam, is bedoeld om deelnemers te trainen in het herkennen van tekenen van onveiligheid bij kinderen in hun thuissituatie. De sessie zal praktische inzichten en methoden bieden om adequaat te reageren in gevallen van kindermishandeling of verwaarlozing.
  • Registratie en Meer Informatie: Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de Kalender Amsterdam website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *