Amsterdam, 20-11-2023

Stichting Confro Theater presenteert ‘Nee is Ja’, een interactieve theatervoorstelling die de focus legt op de ernstige kwesties van seksuele intimidatie, geweld en misbruik. De voorstelling wordt opgevoerd op 14 verschillende locaties, elk gekozen om zijn unieke bijdrage aan het thema en de gemeenschap.

Deze reeks van veertien voorstellingen beoogt een diepgaande impact te maken door de waargebeurde verhalen van mensen die te maken hebben gehad met seksuele (straat)intimidatie, exposing, seksueel geweld, toxische relaties en misbruik te delen. De interactieve aard van de voorstelling nodigt het publiek uit om deel te nemen aan een dialoog, waardoor een krachtige en emotionele ervaring ontstaat.

De ‘Nee is Ja’ voorstelling wordt geprezen om zijn vermogen om moeilijke onderwerpen op een respectvolle en inzichtelijke manier te benaderen. Na elke voorstelling vindt een nabespreking plaats, waardoor het publiek kan reflecteren en discussiëren over de thema’s die aan bod zijn gekomen.

Deze serie voorstellingen maakt deel uit van een bredere campagne om bewustzijn te vergroten rond de problematiek van geweld en misbruik in de samenleving. De stadsdeelkrant van november heeft een gedetailleerd artikel over ‘Nee is Ja’, te vinden op pagina 15, dat meer inzicht biedt in het doel en de impact van deze unieke voorstelling.

Stichting Confro Theater nodigt iedereen uit om deze belangrijke en verhelderende voorstellingen bij te wonen. Voor meer informatie over locaties, tijden en hoe u deel kunt nemen aan deze belangrijke culturele gebeurtenis, raadpleeg de bijlage of bezoek de website van Stichting Confro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *