Amsterdam, 20-11-2023

De stad Amsterdam kondigt een reeks activiteiten aan als onderdeel van de ‘Week Zonder Geweld’ en de ’16 Dagen Actie’, die loopt van 20 november tot en met 10 december. Dit initiatief, gericht op het aanpakken van kindermishandeling en het bevorderen van geweldloosheid, is het resultaat van intensieve samenwerking tussen verschillende organisaties en het stadsdeel.

Het programma van deze actieperiode is zorgvuldig samengesteld en omvat een reeks evenementen en activiteiten die bewustwording creëren en ondersteuning bieden aan degenen die getroffen zijn door geweld. De volledige lijst van geplande activiteiten en details over deelname en locaties zijn beschikbaar op de officiële website weken zonder geweld.

In aanvulling op de online informatie, biedt de Gemeente Amsterdam ook een directe link naar de specifieke activiteiten gepland in deze periode. Belangstellenden kunnen deze link raadplegen op de website van de gemeente Amsterdam, onder het gedeelte ‘Activiteiten in de weken zonder geweld’.

De ‘Week Zonder Geweld’ en de ’16 Dagen Actie’ zijn onderdeel van een grotere inspanning om geweld in alle vormen te bestrijden en een veiligere, meer ondersteunende omgeving voor iedereen te bevorderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *