1. Kies de wijk

Geuzenveld

Slotermeer


Overtoomse veld

Slotervaart

Osdorp

Nieuw Sloten


De Aker

2. Kies de organisatie

1. Kies de wijk

Geuzenveld

Slotermeer


Overtoomse veld

Slotervaart

Osdorp

Nieuw Sloten


De Aker

1. Kies de organisatie

Stagemakelaar Nieuw-West

Bekijk Impact CreatorsAmsterdam op Instagram voor de activiteiten

Wij geloven in de kracht van de jongeren zelf en bieden hen de ondersteuning en tools die ze nodig hebben om het maximale uit zichzelf te halen. Met een persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring in het domein van jeugd en welzijn, zijn wij in staat om efficiënt te werk te gaan en de behoeften van jongeren feilloos aan te voelen. Bij Be Ok krijgen jongeren niet alleen een kans, maar een betrouwbare partner die hen bijstaat op hun reis naar volwassenheid.

#jongerenwerk #jongerenkracht #jongerengroeien #benuttenvanonbenuttekansen
...

"Groei begint op het moment dat je besluit om jezelf uit je comfortzone te duwen."

#benuttenvanonbenuttekansen
...

Wat vind je nu echt een leuk vak op school?

Laat het ons weten in de comments en tag klasgenoot die deze les ook niet mag missen 💛

#schoollife #school #jongerenwerk #benuttenvanonbenuttekansen
...

Afgelopen zaterdag zijn wij samen met onze jongeren uitnodigd voor een speciale zaalvoetbalwedstrijd van het Nederlands elftal. Een rolmodel voor de wijk, Onze eigen topper Walid, die hieraan meedeed. Hij streed namens het Nederlands elftal voor een WK ticket. De jongeren hebben genoten van de wedstrijd en zijn met een bagage vol motivatie en inspiratie terug naar huis gekeerd! Dank aan @oranjefutsal en @walid.eloo hiervoor!
#benuttenvanonbenuttekansen #futsal #oranjefutsal #talentontwikkeling #jongerenwerk
...

Zelf ontwikkeling en persoonlijke groei!

Samen met de jongeren stippelen wij een duidelijk proces uit waarin de jongeren hun doelen helder voor ogen kunnen krijgen. Gedurende de individuele gesprekken en trainingen werken we stap voor stap toe naar het bereiken van de doelen.

#persoonlijkegroei #jongerenwerk #zelfontwikkeling #benuttenvanonbenuttekansen
...

"Jouw passie heeft de kracht om de wereld te veranderen. Laat je niet ontmoedigen door de uitdagingen onderweg."

#benuttenvanonbenuttekansen
...

Leef jij gezond? 🥦

Bij Be Ok geloven we dat een gezonde en gebalanceerde levensstijl de basis vormt voor persoonlijke groei. We zetten ons in om de gezondheid en het welzijn van jongeren te verbeteren door middel van educatieve programma`s, workshops en trainingen. Onze initiatieven richten zich op het aanmoedigen van gezonde keuzes en het bieden van tools die jongeren helpen bij het bevorderen van hun fysieke en mentale gezondheid.

#healtyfood #benuttenvanonbenuttekansen #beok #levensstijl #voedingsadvies
...

Vraag van de week ✨

Wat zou jij graag anders willen zien in de maatschappij? Laat het ons weten in de comments of blijf anoniem en stuur ons een DM 📱

#maatschappij #veränderingen #benuttenvanonbenuttekansen
...

"Het begint allemaal met een droom, maar het wordt werkelijkheid door vastberadenheid en actie."

#benuttenvanonbenuttekansen
...

🌟 Welkom bij onze Groepscoaching 12+! 🌟

Ben je klaar om jouw innerlijke kracht te ontdekken en te groeien in een ondersteunende gemeenschap? Dan is onze Groepscoaching 12+ precies wat je nodig hebt! Bij onze coaching draait het om de volgende punten:

- Hoe ga je om met groepsdruk?
- Het opbouwen van sterke banden in een groep.
- Mentale groei.
- Gezondheid.
- En het ontwikkelen van talenten.

Ben je 12 jaar of ouder? Sluit je dan aan bij onze coachingprogramma! En hey, als je 16 jaar of ouder bent, hebben we ook een speciale groepscoaching voor jou klaarstaan!

🚀 Klaar om te groeien en te bloeien? Meld je vandaag nog aan en begin jouw reis naar zelfontdekking en empowerment! #benuttenvankansen #benuttenvanonbenuttekansen
...

"De wereld wacht op jouw unieke bijdrage. Grijp de kansen en laat jouw stem horen."

#benuttenvanonbenuttekansen
...

💫 Groepscoaching 16+

Bij onze groepscoaching richten wij ons op het ontwikkelen van verschillende kernwaarden die essentieel zijn bij de jongeren in deze maatschappij zoals het vergroten van de maatschappelijke betrokkenheid. Hierbij enkele voorbeelden:

- Het ontdekken van nieuwe vaardigheden

- Verschillende projecten zoals gezondheidsbevordering.

- Persoonlijke groei

Ontwikkel jezelf, leer elkaar kennen en meld je aan voor onze coaching programma van 12+ of 16+. ✉️
...

🌟 Bij Be Ok vinden wij sport en activiteit erg belangrijk! 🏃‍♂️💨 We geloven dat sporten niet alleen leuk is, maar ook een geweldige manier om samen te werken, goed is voor persoonlijke groei en je gezondheid een boost te geven! 🤝💪 Wat vind jij leuk om te doen? Laat het ons weten en wie weet ben jij de volgende keer jouw eigen regisseur van jouw sportactiviteit💥 #BeOk #SportIsLeven #ActiefLeven" ...

📱✋ Schermtijd Check! 🕒 Heb je je ooit afgevraagd hoeveel tijd je eigenlijk op je telefoon doorbrengt? 🤔 Op je telefoon kun je dit inzien - het vertelt je niet alleen hoe lang je op je telefoon zit, maar ook welke apps je het meest gebruikt! 📊 Laat ons in de comments weten wat jouw schermtijd is en welke app jou het meest vasthoudt! 📱💬 En belangrijker nog, zou je iets willen veranderen aan je schermtijd? Laten we samen bewustere gewoonten ontwikkelen! 🌟 #Schermtijd #BewustGebruik #Digital ...

Geloof in jezelf en alles is mogelijk 💪❤️

#ramadan #jongerencoach #grow #positievibes
...

🌙 Ramadan Tip: Balans vinden tussen vasten en werk/school kan een uitdaging zijn, maar het is mogelijk! Denk aan gebedstijden, concentratie en Iftar. Hier zijn een paar suggesties:

1 Praat met je mentor/manager: Bespreek of er ruimte is om te bidden en waar. Leg uit waarom dit belangrijk voor je is en zoek samen naar oplossingen.

2 Vorm een team: Misschien zijn er meer schoolgenoten/collega`s die ook willen bidden. Samen sta je sterker, dus ga het gesprek aan!

3 Iftar op het werk: Overleg of je je pauze kunt verschuiven om samen met anderen te kunnen eten. Samen eten versterkt de band en maakt het vasten gemakkelijker.

💬 Communicatie is key! Samenwerken met anderen kan helpen om een evenwicht te vinden tussen religieuze verplichtingen en werk/schoolverplichtingen.

Laat ons weten hoe jij hiermee omgaat en welke afspraken jij hierin hebt gemaakt met school/werk. Ramadan Mubarak! 🌟

#RamadanTips #WorkSchoolBalance
...

Bij Be OK staat één ding centraal: jij, de jongeren, staan op nummer één. 🙌 Onze coaching en begeleiding zijn speciaal ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. We zijn er trots op dat we bekend staan om onze persoonlijke aanpak, waarbij we jouw groei en welzijn vooropstellen. 🌱

Bij ons hoef je geen druk of stress te ervaren. We geloven in groeien op jouw eigen tempo, met onze ondersteuning bij elke stap. Samen zullen we werken aan een positieve en goede toekomst. 💫

Dus, laten we samen beginnen aan deze reis naar persoonlijke ontwikkeling en welzijn! #BeOK #Coaching #JongerenWelzijn #opjouwtempo
...

Impact Creators Amsterdam

Wil jij erachter komen wat jouw talenten zijn en hoe je deze inzet? Volg inspirerende trainingen om te ontdekken wat jou, jou maakt en waar jij gelukkig van wordt.

Jouw talent komt altijd van pas!

Impact Creators Amsterdam

Wil jij erachter komen wat jouw talenten zijn en hoe je deze inzet? Volg inspirerende trainingen om te ontdekken wat jou, jou maakt en waar jij gelukkig van wordt.

Jouw talent komt altijd van pas!

Locatie

Niet bekend.

Contactgegevens

WhatsApp: 06 58 89 06 27
E-mail: info@impactcreatorsamsterdam.nl
Website: www.impactcreatorsamsterdam.nl

Locatie

Niet bekend.

Contactgegevens

WhatsApp: 06 58 89 06 27
E-mail: info@impactcreatorsamsterdam.nl
Website: www.impactcreatorsamsterdam.nl