1. Kies de wijk

Geuzenveld

Slotermeer


Overtoomse veld

Slotervaart

Osdorp

Nieuw Sloten


De Aker

2. Kies de organisatie

1. Kies de wijk

Geuzenveld

Slotermeer


Overtoomse veld

Slotervaart

Osdorp

Nieuw Sloten


De Aker

1. Kies de organisatie

Stagemakelaar Nieuw-West

Bekijk Stichting IMD op Instagram voor de activiteiten

De buurtrechter en het Actiecentrum Veiligheid & Zorg zijn sinds kort begonnen aan een verkenning of een buurtrechtbank van meerwaarde kan zijn in Nieuw-West. De buurtrechter ontleent zijn kracht vooral door aansluiting te vinden bij wat er leeft en speelt in de wijk.

De afgelopen twee weken heeft stichting IMD meerdere bijeenkomsten georganiseerd met buurtrechter @buurtrechterleijten en jongeren uit Geuzenveld-Slotermeer.

Het doel van de bijeenkomsten was om met de jongeren kennis te maken en op te halen wat er leeft. De jongeren hebben mee kunnen geven welke belangrijke thema’s zeker terug moeten komen in de aanpak van de buurtrechter.

Door middel van verschillende stellingen en rollenspellen konden de jongeren hun stem laten horen over de dagelijkse frustraties, uitdagingen en behoeften uit de wijk.

We zien stadsdeel Nieuw-West graag verrijkt worden met de kennis en kunde van een buurtrechter. 💪🏼

#buurtrechter #openbaarministerie #openbaarministerieamsterdam #nieuwwest #nieuwwestamsterdam #gemeenteamsterdam #actiecentrum #actiecentrumveiligheidenzorg #oplossingsgericht #gedragsverandering #jongeren #jongerenwerk #buurtrechtbank #meningen #wijk #rechtbank #rechtspraak #samenwerking #kennis
...

Ben jij klaar om je voetbaltalent te laten zien, samen met je vrienden mooie wedstrijden te spelen en kans te maken op mooie prijzen? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor het voetbaltoernooi op donderdag 28 september tijdens ons Social Event!

In teams van 4 gaan we de strijd aan voor de overwinning en de beloningen zijn niet mis. Het winnende team wint kaartjes voor Walibi Fright Night, een griezelig avontuur dat je niet snel zult vergeten. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook speciale prijzen voor de beste spelers op het veld:
De beste jongen op het veld krijgt een gesigneerd shirt van Tarik Tissoudali!
De beste speelster bij de meiden ontvangt een gesigneerd shirt van Quinty Sabajo, een unieke herinnering aan deze dag.
En voor de sportiefste speler hebben we een gesigneerd shirt van Ismael Saibari in petto, een echte blijk van jouw sportieve prestaties.

Wil je deelnemen aan dit toernooi en je kans op glorie grijpen? Meld je snel aan bij Burak van Sport op Maat en zorg dat je erbij bent! We zien je op het veld! ⚽🏆💪

@sportopmaat @gemeenteamsterdam @ismaelsaibari @quintysabajo_
...

Onze gedachten gaan uit naar alle slachtoffers van de aardbeving in het zuiden van Marokko.

Meer dan 2.000 doden en duizenden gewonden. Mensen slapen nog steeds buiten omdat er nog steeds naschokken worden gevoeld.

Marokko heeft ons nodig! Wij roepen iedereen op te doneren aan organisaties als @stichting_najiba , @stichtingrizq, @najibfoundation en @moederskracht .

Onze locatie stellen we dagelijks beschikbaar van 09:00-17:00 om hulpgoederen te verzamelen. Adres: burgemeester fockstraat 66.

Pray for morocco 🇲🇦
...

Afgelopen zaterdag hebben wij in samenwerking met @lovelandnl het Buurtfestijn bij de Natureluur georganiseerd. Om tijdens het Loveland festival de buurtbewoners en jongeren toch welkom te blijven heten in het Sloterpark, hebben wij verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een lasergametoernooi in het bos, Jenga & Twister XXL en een panna toernooi. Naast alle sport- en spel activiteiten was er ook de mogelijkheid voor jongeren om te genieten van popcorn en zelfgeroosterde marshmallows.
Ook waren er ouders en buurtbewoners aanwezig die kwamen genieten van de gezelligheid en een koffietje in de zon.

Het was een geslaagde dag, waarbij jongeren op een leuke manier in het Sloterpark te vinden waren. Dank aan @natureluur @natuurkamer voor het medemogelijk maken van deze mooie dag!

#natuur #jeugd #sociaaldomein #lasergamen #pannatoernooi #samenwerking #festival #buurtbewoners #sloterpark
...

Aankomend weekend vindt het @lovelandnl festival plaats in het Sloterpark. Om de buurtbewoners en jongeren die tijdens de zomerperiode in Amsterdam blijven toch welkom te blijven heten in het park, organiseren wij vanuit Stichting IMD in samenwerking met Loveland Events komende zaterdag het Buurtfestijn bij de locatie van @natuurkamer & @natureluur.
Voor kinderen en jongeren organiseren wij verschillende activiteiten zoals een lasergame toernooi in het bos, een pannatoernooi, een waterparkourrace, marshmallows maken etc. Ook ouders en andere buurtbewoners zijn welkom voor koffie en gezelligheid.

Kom gezellig langs, en stuur voor meer informatie een berichtje!

#activiteiten #jongeren #buurt #samenwerking #nieuwwest #amsterdam #sociaalwerk
...

Afgelopen week hebben wij met ons team en de nieuwe stagiaires het schooljaar avontuurlijk afgesloten met een teamuitje bij @dekaapzoelen.

In ons werk met jongeren proberen we hen altijd te motiveren hun comfortzone uit te stappen. Deze dag was het de beurt aan de collega’s om hun grenzen te verleggen.

“Leren doe je het beste door te doen!”

#teambuilding #samenwerken #ziplinen #vrijeval #comfortzone #jongeren #zomer #teamuitje #afsluiting
...

Het groepsaanbod van juli is bekend!

Ben jij ook benieuwd en zou je informatie willen over het aanbod? Stuur een privé bericht!

#Amsterdam #AmsterdamNieuw-West #Geuzenveld #Slotermeer #Bijeenkomsten #Themabijeenkomsten #Workshops #Activiteiten #StichtingIMD #Leren #Learn #Plezier #jongeren #socialecontacten #groepscoaching #coaching
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841411598562284.

Stichting IMD

Sportcoaching is een dienst waarbij jongeren door middel van sport en individuele begeleiding kunnen werken aan een beter toekomstperspectief. Het doel hiervan kan zijn: het vergroten van de weerbaarheid, wegnemen van (persoonlijke) problemen, werken aan zelfredzaamheid en het versterken van de eigen kracht.

Stichting IMD

Sportcoaching is een dienst waarbij jongeren door middel van sport en individuele begeleiding kunnen werken aan een beter toekomstperspectief. Het doel hiervan kan zijn: het vergroten van de weerbaarheid, wegnemen van (persoonlijke) problemen, werken aan zelfredzaamheid en het versterken van de eigen kracht.

Locatie

Van Moerkerkenstraat 67,
1064 KC, Amsterdam

Contactgegevens

E-mail: info@stichting-imd.nl
Website: www.stichting-imd.nl

Locatie

Van Moerkerkenstraat 67,
1064 KC, Amsterdam

Contactgegevens

E-mail: info@stichting-imd.nl
Website: www.stichting-imd.nl